Reportage: Open luisteraars

Sophie Louise de Groot - Hé - Poppenspel - Reportage - Afbeelding
Stichting Philadelphia is een landelijke zorginstelling waar mensen met een verstandelijke beperking worden begeleid op 400 verschillende zorglocaties. Vier keer per jaar verschijnt voor het personeel het blad Hé, ik heb een idee. Het tijdschrift wordt gemaakt door IDTV in samenwerking met medewerkers van Stichting Philadelphia. Voor een reportage in Hé, ik heb een idee, fotografeerde ik een begeleider die met behulp van poppen communiceert met cliënten met een verstandelijke beperking. Het verhaal werd geschreven door Nynke de Boer en Daphne Maringka. Voor een PDF-bestand met mijn foto’s kun je hier klikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s