Reportage: De vragensteller

Sophie Louise de Groot - Hé - Gedragsdeskundige - Reportage - Afbeelding
Stichting Philadelphia is een landelijke zorginstelling waar mensen met een verstandelijke beperking worden begeleid op 400 verschillende zorglocaties. Vier keer per jaar verschijnt voor het personeel het blad Hé, ik heb een idee. Het tijdschrift wordt gemaakt door IDTV in samenwerking met medewerkers van Stichting Philadelphia. Voor een reportage in Hé, ik heb een idee, liep ik een ochtend mee met een gedragsdeskundige in Sneek. De gedragsdeskundige helpt teams wanneer zij vastlopen met een cliënt of kijkt naar de vraag of er nog ontwikkelingsstappen gezet kunnen worden wanneer het juist goed gaat met een cliënt. Naast het schrijven van de reportage, maakte ik bij dit verhaal ook mijn eigen foto’s. Voor een PDF van dit verhaal kun je hier klikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s