Aanbevelingen

Wat andere mensen over mij zeggen op LinkedIn:

Joost Bijlsma, eigenaar Magma Publicaties: Sophie is een jonge hond die door haar spontaniteit overal binnenkomt. Ze ‘ziet’ verhalen en weet die vast te leggen in rake tekst en sfeervolle foto’s.”

Nathan Vos, hoofdredacteur Zin: “Sophie is energiek, bijdehand, sociaal, moedig, multimediaal, flexibel, grappig en kan ook nog eens een goed stuk schrijven!”

WimJan Egtbert, directeur Wonen en Zorg Zorgbalans: “Sophie Louise heeft prachtige verhalen opgetekend voor het boek ‘wij zijn zorg’ dat we recent hebben uitgebracht: 98 verhalen over beroepstrots, betekenis en goede zorg. Haar journalistieke ervaring gekoppeld aan haar zorgethische manier van kijken maken haar verhalen tot kleine juweeltjes: in de sfeer en woorden van de vertellers. Haar gedrag is ontwapenend waardoor ze gemakkelijk contact maakt. Ze is oprecht geïnteresseerd in de ander, luistert intensief en zonder oordeel. Ze maakt van elk interview voor de verteller een klein feestje. Het was een bijzonder genoegen met haar op te trekken en samen te werken.”

Maaike Trimbach, verslaggever Oost-Groningen bij Dagblad van het Noorden, toen ik met haar samenwerkte chef redactie Groningen stad: “Sophie Louise liep eigenlijk stage op de afdeling vormgeving, maar wilde ook wat schrijfervaring opdoen en vroeg daarom of ze ook een weekje op de stadsredactie mocht werken. Dat was al een goed initiatief. Vervolgens werden we totaal overrompeld door haar enthousiasme en werkdrift, die ook nog resulteerden in goede verhalen. We hebben haar daarna nog twee keer een week teruggevraagd, omdat haar aanwezigheid inspirerend was en we graag nog meer verhalen van haar wilde lezen. Het klinkt dus bijna als de reclame ‘het waren drie mooie dagen’, want uiteindelijk hebben we dus maar drie weken van haar kunnen genieten. Maar haar bijdragen waren echt waardevol.”