Over Sophie Louise

Welkom op mijn website! Mijn naam is Sophie Louise de Groot en als je op zoek bent naar een tekstschrijver of journalist die bij haar eigen productie ook foto’s kan maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn expertise ligt bij het maken van verhalen over de zorg, daarom volgde ik na mijn bachelor aan de School voor Journalistiek, ook de master Zorgethiek en Beleid. Een van mijn grootste projecten was het schrijven van het boek ‘Wij Zijn Zorg’. Daarvoor interviewden Paul Groothengel en ik beiden 50 mensen die werkzaam zijn in de ouderenzorg.

Maar ik ben ook geïnteresseerd in een heleboel andere onderwerpen en dat maakt het werken als tekstschrijver en journalist zo ontzettend leuk! Van vissen in Houten tot de wijnproductie in Noord-Italië: ik heb diverse reportages mogen maken en interviews gedaan. Het contact met mensen die vertellen over iets dat ze aan het hart gaat, motiveert me altijd om een mooi stuk aan te leveren. Daarnaast werk ik als fotograaf, waardoor ik regelmatig eigen foto’s bij mijn producties maak.

Op deze website kun je voorbeelden van mijn schrijf- en fotografiewerkzaamheden vinden. Klik hiervoor op de homepage op één van de bollen en kijk gerust eens rond. Heb je een vraag of kan ik je van dienst zijn? Neem dan contact met me op!

Ik fotografeer ook bruiloften, families en mensen die promoveren. Deze foto’s kun je bekijken op: www.sophielouisefotografie.nl